Stomatologija Tuzla i digitalne komunikacije u Novodentu

Stomatologija Tuzla i digitalne komunikacije u Novodentu

Stomatologija Tuzla i digitalne komunikacije u Novodentu. Pratimo svjetske trendove kako u stomatologiji tako i u digitalnim komunikacijama. Dobrodošli na redizajniranu web prezentaciju Centra za dentalnu estetiku i implantologiju - Novodent.

stomatologija tuzla i digitalne komunikacije u Novodentu

Pored konstantnog ulaganja u najkvalitetniju stomatološku i implantološku opremu na tržištu, ovog mjeseca smo pustili u rad redizajniranu web prezentaciju na kojoj je jedan od fokusa postavljen na edukaciju naših pacijenata.

„Trudimo se biti u korak sa vremenom i digitalnim komunikacijama. Digitalizacija svakodnevno osvaja dio po dio stomatologije i postaje stvarnost koju nijedna moderna stomatološka praksa ne može više ignorisati. Mi prvenstveno želimo  našim redovnim, ali i budućim pacijentima pružiti informaciju više za koju vjerujemo da će im značiti prilikom odabira vrste stomatološke usluge.

S obzirom na trendove digitalizacije mišljenja smo da nijedna ordinacija u slijedećih 3-5 godina neće moći funkcionisati bez pomoći IT stručnjaka koji će morati biti angažovani kao vanjski saradnici ili će jednostavno biti dio tima ordinacije. Mi smo posebno ponosni na tome što smo zaposlili tim mladih ljudi koji svakodnevno radi na  ovoj web prezentaciji. Oni zajedno čine dio našeg tima za web, internet marketing i digitalni marketing ordinacije. Namjerno nismo angažovali agenciju ili vanjske saradnike, jer smo prepoznali koliko je zapravo potrebno imati službu za digitalni marketing i komunikacije u svojoj ordinaciji“, izjavio je dr. Amer Huskanović za Novodent blog.

Šta je plan za naredni period?

U narednom periodu tim za komunikacije priprema automatiziranu platformu koja će naše pacijente obavještavati kada je vrijeme za redovnu posjetu stomatologu, sa ciljem očuvanja njihovog zdravlja.

Na novoj web stranici potrudili smo se da pacijenti dobiju sve informacije koje trebaju.

Nova web stranica prava je enciklopedija stomatološke i implantološke prakse u Tuzli. Naš tim potrudio se da Vam objasni sve usluge i načine na koje iste izvodimo u našem centru. 

Jednostavno u nekoliko klikova možete doći do svih potrebnih informacije. Također nas možete kontaktirati direktno na kontakt telefon +387 132 33 ili na email recepcija@novodent.ba 

Usluge koje nudi Novodent Tuzla

Vaš osmijeh je Vaš identitet!

Tagovi
Podijeli online
Prethodni / Slijedeći Post