NOVODENT TUZLA BLOG

Aktuelno iz svijeta stomatologije

Dobrodošli na stranicu bloga stomatološko-implantološkog centra Novodent Tuzla. Ukoliko ovdje, kao niti na ostalim našim stranicama ne nalazite informacije vezane uz vama interesantnu temu iz polja dentalne medicine, a htjeli bi o njoj saznati više, slobodno nam je ovdje predložite, postavite pitanje ili ostavite komentar. Stojimo vam na raspolaganju!

kiretaža zuba
Blog
Novodent

Kiretaža zuba i liječenje upaljenog mesa

Kiretaža zuba je postupak uklanjanja nakupljenog plaka i zubnog kamenca ispod površine zubnog mesa tj. sa zubnog korjena. Zubni kamenac je temelj za razvijanje baketerija i treba ga što prije ukloniti kako biste spriječili razvoj i napredovanje upale. O ovom blog postu smo pripremili važne informacije o kiretaži, tj. šta je to kiretaža, kako se izvodi, koje pozitivne učinke kiretaža ima na zubno meso.

Učitaj post »
najbolji stomatolog za ugradnju zubnih implantata u Tuzli i kako ga odabrati
Blog
Novodent

Najbolji stomatolog za ugradnju zubnih implantata u Tuzli i kako ga odabrati?

Najbolji stomatolog za ugradnju zubnih implantata u Tuzli i kako ga odabrati? Pripremili smo detaljan vodič, pozivamo vas da ga pročitate prije nego što se odlučite za ugradnju zubnih implantata u Tuzli. Ugradnja zubnih ili dentalnih implantata je velika odluka i trebate uzeti dovoljno vremena da skupite sve relevantne informacije. Zubni implantati predstavljaju vremenski i financijski izdatak. Važno je da budete sigurni da je vaše oralno zdravlje u dobrim rukama, a vrijeme i novac ispravno utrošeni. Zubni implantati koji su dobro urađeni, unaprijedit će kvalitet vašeg života, ali ako su izvedeni loše, možete završiti sa još gorom situacijom od početne.

Učitaj post »
Novodent tim
Podijeli online
Popularni članci

Javite nam o čemu želite da pišemo

Unesite Vaše kontakt informacije
Vaš prijedlog
Unesite Vaše kontakt informacije
Vaš prijedlog

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BESPLATNE
STRUČNE
KONSULTACIJE

Imate problem ili se samo želite informisati?

Kontaktirajte nas ili dođite na besplatne konsultacije naših stomatologa. Naše ljubazno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja.